Anlægsgartner Fyn – Professionel og miljøbevidst service

Hvis du søger en anlægsgartner på Fyn til din virksomhed, grundejerforening, boligforening eller andet erhverv, så er vi klar til at hjælpe. Vores kollega Tage Schjødte er ansvarlig for vores kunder på Fyn, og han står klar til at møde alle dine anlægs- og vedligeholdelsesbehov med en blanding af lokal ekspertise og landsdækkende ressourcer. Med afdelinger i hele Danmark, herunder Fyn, er vi specialister i at skabe skræddersyede løsninger, der passer præcist til dine ønsker.

Uanset om du repræsenterer en virksomhed, grundejerforening, boligforening eller andet erhverv kan HAVIA’s team på Fyn hjælpe dig. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, lige fra anlægsarbejde, oprettelse af udendørs plantevægge, sedumtage og fremme af biodiversitet, til giftfri ukrudtsbekæmpelse, grøn drift og udlejning af robotplæneklippere – og når vinteren nærmer sig, er vi også klar med snerydning.

Lokal anlægsgartner fra Fyn

Også på Fyn prioriterer vi miljøvenlige produkter og praksisser. Vi forsøger altid at minimere vores miljøaftryk, samtidig med at vi leverer service og løsninger af høj kvalitet. Med Tage Schjødte som din lokale kontaktperson, sikrer vi, at du modtager den bedste vejledning og service du kan ønske dig fra en anlægsgartner på Fyn.

Vi bruger altid lokale anlægsgartnere fra Fyn. Så uanset om det er i Middelfart, Faaborg, Svendborg, Nyborg eller Odense, så bruger vi lokale folk, der kender området, men stadig med Tage Schjødte som den primære kundekontakt.

Hos HAVIA forstår vi, at hver kundes behov er unikke. Derfor tilbyder vi fleksible aftaler, der er skræddersyet til at møde de specifikke behov, du har på Fyn. Uanset om det drejer sig om en engangsopgave eller en længerevarende aftale, garanterer vi den samme høje standard af service og engagement.

Kontakt Tage Schjødte og resten af vores team på Fyn i dag. Vi er klar til at hjælpe din virksomhed, grundejerforening, boligforening eller andet erhverv. Lad os sammen arbejde for et grønnere Fyn.

Åbningstider

Projektrådgiver

Tage Schjødte

Kontakt HAVIA

Vi anlægger et grønnere Danmark