Lej robotplæneklipper med fuld service og garanti

Hos HAVIA kan du leje en robotplæneklipper til erhverv, foreninger og lignende med fuld service og garanti. Vi montér kablerne ned, installerer robotten og sørger for at skifte knive, vedligeholdelse, opbevaring over vinteren og alt andet praktisk.

Robotplæneklipper til erhverv er meget eftertragtet lige nu. Det er nemt, enkelt, hurtigt, sikkert og du har altid en flot, velslået plæne. Hvis du vælger at leje din robotklipper gennem HAVIA, så får du samtidig 100% garanti, vi står for service og vedligeholdelse af robotten, opbevaring vinteren over og vi sætter den også op for dig. Så slipper du for alt besværet.

Fordelene ved en robotplæneklipper er mange:

Lej robotplæneklipper, Udlejning af robotklippere,

Leje af robotplæneklipper "All Inclusive"

De fleste virksomheder vil gerne bruge deres tid på det, de er gode til, og det som tjener penge til virksomheden. Men de er heller ikke interesseret i at have udendørsarealer, som ikke bliver passet. Derfor kontakter de os, og vil høre mere om vores robotplæneklippere til erhverv. Fordelen ved at leje robotplæneklipper hos os er, at vi tager os af alt det praktiske og vedligeholdelse. Du skal faktisk bare se til, mens vi står for:

Det er nemt, enkelt og sikkert.

Solceller til robotplæneklipper

I HAVIA har vi også erfaring med at opsætte solceller, som robotplæneklipperne kan bruge til opladning. Solcelleladestationen kører på 100% grøn og gratis energi. Samtidig skal der ikke etableres et (dyrt) 230V kabel ud til ladestationen.

 

Vi har flere forskellige pakkeløsninger med solcelleladestationer, så vi finder naturligvis én, der passer til jeres størrelse og robottens forventede strømforbrug. Fælles for ladestationerne er, at de er praktiske, sikrer en hurtig opladning og så er både ladeboks og GEL batteri gemt under panelerne inde i jordstativet. Solcellerne er naturligvis både regn og støvtætte.

Op til 5000 m2 græsareal
Professionel model med M5000 ladeenhed som sikrer hurtig opladning af større robotmodeller. Med 2x 300Wp solcellepanel som normalt kan holde en robot kørende på græsarealer op til 5000m2. Ladeboks og GEL batteri er gemt under panelerne inde i jordstativet. Nem at samle og skal ikke fæstnes til jorden. Forventet driftsperiode v/5000m2: April til oktober.
Op til 2500 m2 græsareal
Professionel model med M5000 ladeenhed som sikrer hurtig opladning af større robotmodeller. Med 300Wp solcellepanel som normalt kan holde en robot kørende på græsarealer op til 2500m2. Ladeboks og GEL batteri er gemt under panelet inde i jordstativet. Nem at samle og skal ikke fæstnes til jorden. Forventet driftdsperiode v/2500m2: April til oktober.

Robotten Robert i Ikast

Vi har installeret robotklippere mange steder, men specielt i Ikast har vi en helt særlig case. Her er det nemlig robotplæneklipperen ”Robert”, som er ansvarlig for de grønne arealer – og det er normalt ikke nogen nem opgave. For græsarealerne hælder op til 40%, der er store sten i vejen og området er stort. For en normal anlægsgartner var det en farlig opgave at køre på de stejle skråninger, men for Robert er det nemt som ingenting.

Vores robotplæneklippere kan nemlig klare stigninger på 70%. Den kan dække et område på 3500 m2, og så lader den op på kun 30 minutter. Med andre ord: Robotten Robert gør det nemmere, mere sikkert og bedre end traditionelle maskiner.

Udlejning af Husqvarna robotplæneklipper

Vi bruger de anmelderroste og testvindende robotplæneklippere fra Husqvarna. Det gør vi, fordi vi mener, at det er de bedste på markedet. Fordelene er nemlig mange:

Hos HAVIA er vi oplært i at bruge, installere og servicere Husqvarna robotplæneklipperne, og derfor kan vi tilbyde en meget favorabel pris, når du vælger at leje din robotplæneklipper til erhverv hos os.

Husqvarna har lavet en lille video om os, som du kan se herunder eller her

Afspil video om HAVIA samarbejde med Husqvarna,

Udlejning af robotplæneklippere

Vi har stor erfaring i udlejning af Husqvarna ‘s professionelle robotklippere.

Antal udlejede robotklippere:
91

Landsdækkende med lokale gartnere

Hos HAVIA er vi landsdækkende, men vi bruger lokale gartnere til de enkelte opgaver. Det lyder måske selvmodsigende, men det er det ikke. Med kontorer fire steder i landet, Køge, Aarhus, Ikast og Kolding, så har vi alle fordelene fra at være landsdækkende, men takket være vores gartnere, som bor lokalt, har vi også alle fordelene ved at være lokale. Det betyder, at vi altid kan rykke hurtigt ud, hvis der er udfordringer.

Grøn og bæredygtig – både ude og inde

Vi startede HAVIA A/S, fordi vi ikke syntes, at anlægsbranchen var bæredygtig nok. Det ville vi gerne lave om på. Derfor valgte vores direktør Tommy Bertelsen at åbne HAVIA A/S i samarbejde med Jydsk Planteservice, hvor de to virksomheder sammen kunne stå for grønne, bæredygtige løsninger til virksomheder både ude og inde. HAVIA er den grønne anlægsgartner udenfor, som blandt andet kan tilbyde driftsopgaver, anlægsarbejde, vintertjenester og robotplæneklipper til erhverv – mens Jydsk Planteservice er eksperter på alt indenfor, som planter, krukker, plantevægge, mosvægge og meget mere se alle ydelserne her

Et stærkt grønt samarbejde, som giver dig én leverandør til alle dine grønne behov.

Vil du vide mere om robotplæneklipper til erhverv?

Hvis du har lyst til at vide mere om vores robotplæneklipper til virksomheder, så kan du kontakte Tommy Bertelsen her. Tommy er ekspert i robotplæneklipper til erhverv, og han kan hjælpe dig med ethvert spørgsmål, du måtte have.

Afspil video om Vedligeholdelse af robotklippere,

Brug for et hurtigt tilbud?

Udfyld formularen herunder!  – så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Kontakt HAVIA

Vi anlægger et grønnere Danmark