Anlægsgartner i Køge

Fra vores Køge-afdeling tager vi os af grøn drift og anlægsarbejde på Sjælland. Vi dækker et bredt område fra Køge til Slagelse, ned til Næstved og Lolland, og ind gennem Københavns gader. Vores dygtige anlægsgartnere leverer tilpassede, miljøbevidste løsninger til enhver form for udendørs vedligeholdelse.

Christian Starling er din faste kontaktperson i Køge for alle anlægs- og vedligeholdelsesbehov. Med hans dybdegående viden og mangeårige erfaring i branchen, er du sikret en ekspert, der forstår at navigere i både små detaljer og store projekter.

Vores anlægsgartner i Køge kan hjælpe med et mangfoldigt udvalg af services: fra skabelsen af miljøvenlige anlægsprojekter, til opsætningen af grønne udendørs plantevægge og masser af biodiversitsprojekter. Vi tilbyder også økologisk ukrudtsbekæmpelse, robotplæneklippere, og står klar med pålidelig snerydning, når vinteren melder sin ankomst.

Lokal anlægsgartner i Køge og på hele Sjælland

Vi bruger altid erfarne lokale anlægsgartnere til udførelsen af dine projekter, som kender hver krog af Køge, Sjælland og hovedstadsområdet. Har vi et projekt i Køge, bruger vi en lokal anlægsgartner fra Køge omegn – og det samme gør sig gældende på resten af Sjælland, så vi altid sørger for at have lokale folk til at hjælpe dig.

Vi tilbyder skræddersyede aftaler, designet til at imødekomme dine behov, uanset om du er interesseret i lokale services eller søger en mere omfattende landsdækkende aftale. Vi er stolte af vores konsekvente høje serviceniveau og kvalitet, altid under anvendelse af miljøvenlige praksisser. Vi hjælper med at gøre jeres udearealer grønnere – og sørger for altid at bruge grønne, miljøvenlige produkter og løsninger til det.

Vi hjælper alle virksomheder, grundejerforeninger, boligforeninger og andre erhvervskunder. Lad os være din foretrukne anlægsgartner i Køge, København og på Sjælland, og jeres partner til alle typer grøn drift, anlægsarbejde og miljøvenlig vedligeholdelse på Sjælland.

Adresse

Åbningstider

Projektrådgiver

Christian Starling

Kontakt HAVIA

Vi anlægger et grønnere Danmark