Anlægsarbejde med holdning

Anlægsarbejde: Vi vil være stolte af alle vores løsninger – derfor anlægger vi hellere ét projekt for lidt end ét for meget. Når du vælger os til dit anlægsarbejde, så kan du være sikker på, at vi leverer det aftalte projekt, på den aftalte tid til den aftalte pris.

Vi tilbyder anlægsarbejde indenfor:​

rullegræs, plæne,

Grønne løsninger på gråt anlægsarbejde

Vi sætter miljø, klima og biodiversitet højt, og derfor bruger vi miljøvenlige produkter og værktøjer, når vi laver anlægsarbejde. Så uanset om du skal lave nybyg, ombyg eller renovation, så er både du og miljøet i trygge hænder hos os.

Vi bruger desuden altid lokale, uddannede og erfarne anlægsgartnere til opgaverne hos dig – det betyder, at du ikke betaler for lange transporttider eller lignende udfordringer. Vi er desuden altid tæt på, hvis du skulle have akutte problemer eller udfordringer, som du vil have, vi skal kigge på.

En lille snak om blomster og bier

Afspil video om Anlægsarbejde med bæredygtige løsninger,

Ikke to anlægsopgaver er ens

Hos HAVIA ved vi fra mange års erfaring, at ikke to opgaver er ens. Alle opgaver, vi modtager, vil blive set på med friske øjne, så vi kan give dig præcis det anlægsarbejde, du ønsker og drømmer om. Vi tager vores ansvar meget seriøst, og for at undgå enhver misforståelse, så sørger vi for, at du kun har én kontaktperson igennem hele processen – fra start til slut. Det gør det nemt og enkelt for dig at komme i kontakt med os, og kontaktpersonen kender allerede din opgave, udfordringer og det aftalte.

Uforpligtende rådgivning om anlægsarbejde

Der er mange forholdsregler, der skal tages, før der kan laves anlægsarbejde. Derfor har du formentlig brug for nogen at sparre med tidligt i processen – og vi er altid klar til en uforpligtende snakom dine behov, ønsker og drømme. Så hvis du skal have lavet anlægsarbejde, enten nybyg, ombyg eller renovering, så hører vi meget gerne fra dig. Vi kan også tilbyde rådgivning omkring Landskabsarkitektur.

Du kan også læse mere om Tommy Bertelsen her.

Brug for et hurtigt tilbud?

Udfyld formularen herunder!  – så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Kontakt HAVIA

Vi anlægger et grønnere Danmark