Grøn drift med grønne produkter

Grøn drift af dine grønne områder med miljøvenlige, grønne maskiner og produkter – vi har løsningerne, der kan hjælpe dig.

Det er en fælles indsats at passe på vores natur, og det kræver, at vi alle gør en indsats. Hos HAVIA har vi besluttet, at vores grønne drift skal ske med grønne produkter. Det betyder, at vi kan tage et stort skridt i en grønnere retning – til gavn for både klima, miljø og biodiversitet.

Og så er det ikke engang dyrere!

Fordi vi eksempelvis bruger el-drevet værktøj og maskiner, så sparer vi flere udgifter til store maskiner og brændstof – og det kommer i sidste ende både dig og miljøet til gode!

Vi tilbyder grøn drift indenfor:

Gør det, du er bedst til

Grøn drift er vores speciale hos HAVIA. Vores medarbejdere er erfarne og uddannede, har det rigtige miljøvenlige værktøj og produkter – og så er vi altid klar til at rykke ud. Det betyder, at du kan bruge din tid på det, du er god til, og overlade dine grønne pligter til os. Tid er penge – så i sidste ende er det både til din og vores fordel.

Du får det hele til en fair og gennemsigtig pris. Du får en leverandør, som har fuld fokus på miljøet – og vigtigst: Du har altid flotte udearealer hele året rundt.

Afspil video om Grøn drift med grønne produkter,

Grøn drift i hele landet

Vi har kontorer fire steder i Danmark, og vi bruger altid lokale, uddannede og erfarne medarbejdere for at mindske vores CO2-aftryk så meget som muligt. Til alle projekter kobler vi én kontaktperson på, så uanset hvad du måtte have spørgsmål eller kommentar til, så ved du, at du får en personlig betjening af en, der kender dig og dit projekt.

Vi dækker vidt og bredt indenfor grøn drift, og det betyder, at når du vælger os, så får du én leverandør til dit udeareal – og dermed kun én faktura. Det gør det nemt, hurtigt og enkelt – for både dig og os.

Læs mere om manden bag HAVIA, Tommy Bertelsen, her

Vi er altid interesserede i at tage en uforpligtende snak med dig, så ring eller skriv endelig til os, så vil vi se på, hvordan vi kan hjælpe dig videre med grøn drift af dine grønne områder.

Brug for et hurtigt tilbud?

Udfyld formularen herunder!  – så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Kontakt HAVIA

Vi anlægger et grønnere Danmark