Anlægsgartner i Kolding og Sydjylland - Grøn drift og vedligeholdelse

Fra vores afdeling i Kolding arbejder vi dedikeret med at servicere Sydjylland og Trekantsområdet, hvor vi specialiserer os i anlægsarbejde, snerydning og miljøvenlig vedligeholdelse.

Tommy Bertelsen er din go-to person i Trekantsområdet og Sydjylland for alle former for anlægsarbejde og vedligeholdelsesarbejde. Med hans omfattende erfaring som anlægsgartner inden for anlægsarbejde, vedligehold og projektstyring, kan du føle dig tryg ved både små og store projekter.

Vores serviceportefølje omfatter alt fra kreative anlægsprojekter og installation af levende grønne plantevægge til biodiversitetsområder eksempelvis med sedumtage eller vildblomster. Vi tilbyder også miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse, bæredygtig grøn drift og effektive robotplæneklippere. Og når vinteren kommer, står vi klar med effektiv snerydning.

Lokal anlægsgartner i Kolding og Sydjylland

Vores team i Trekantsområdet og Sydjylland består af dedikerede lokale anlægsgartnere og fagfolk, der er hurtige og effektive, uanset om du er i Vejle, Haderslev, Esbjerg eller et andet sted i Sydjylland. Vi tilbyder både lokale og landsdækkende aftaler, altid med en høj standard for service og kvalitet samt en stærk forpligtelse til miljøvenlige metoder.

Vi hjælper ikke private, men udelukkende erhverv. Gennem et tæt samarbejde med den Koldingensiske virksomhed Jydsk Planteservice kan vi tilbyde alle grønne løsninger både inde og ude.

Uanset placeringen for din virksomhed, grundejerforening, boligforening eller andet erhverv er vi klar til at hjælpe med anlægsarbejde og vedligeholdelse. Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe smukkere, grønnere og mere bæredygtige udendørs miljøer i dit område.

Adresse

Åbningstider

Projektrådgiver

Tommy Bertelsen

Kontakt HAVIA

Vi anlægger et grønnere Danmark