Giftfri ukrudtsbekæmpelse som er bionedbrydelig

Fra den 1. januar 2024 bliver det forbudt at bruge produkter som RoundUp, der indeholder glyphosat. Det er en rigtig god nyhed for vores miljø og grundvand! Det betyder også, at du måske skal tænke nyt i forhold til ukrudtsbekæmpelse? Heldigvis har vi hos HAVIA allerede erfaring med en økologisk og 100% bionedbrydelig metode til ukrudtsbekæmpelse.

Vores giftfri ukrudtsbekæmpelse er 100% bionedbrydelig og miljøvenlig, og er produceret uden brug af skadelige kemikalier. Ved hjælp af 96 grader varmt vand, kombineret med naturlige ingredienser som majsolie, kokosolie og kartoffelstivelse, bekæmper vi ukrudtet på en skånsom måde, uden miljøet, naturen eller grundvandet tager skade.

Med blot cirka fire årlige behandlinger kan vi holde ukrudtet i skak, og vores metode er velegnet til alle typer af belægninger. Hos HAVIA har vi ikke blot det nødvendige udstyr, men også ekspertisen og landsdækkende service, der sikrer en effektiv og pålidelig løsning.

Ukrudtsbekæmpelse økologisk og giftfri

Lad os hjælpe dig med at opretholde et grønt og rent udemiljø. Kontakt os for mere information og assistance. Oplev vores metode i praksis ved at se videoen herunder

Afspil video

Hvorfor bliver RoundUp ulovligt?

Fra den 1. januar 2024 bliver det forbudt at bruge produkter som RoundUp, der indeholder glyphosat. Dette er en positiv udvikling for vores miljø og grundvand. Glyphosat er årsagen til forbuddet, da det er svært at nedbryde og udgør en risiko for forurening af vores grundvand. Brugen af RoundUp på både private og offentlige terrasser, fortove, indkørsler og andre områder vil blive reguleret strengt. RoundUp skulle man bruge cirka to gange per sæson, og med vores bionedbrydelige ukrudtsbekæmpelse er det nødvendigt at komme fire gange, men til gengæld er det miljøvenligt, økologisk og består af naturlige ingredienser. Læs bekendtgørelsen her: https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2023/961

Økologisk bekæmpelse af ukrudt mellem brosten,

Effektiv og giftfri behandling af ukrudt

For at bekæmpe ukrudt effektivt, anbefales det at udføre 2-4 behandlinger pr. sæson. Ukrudtets rødder bliver ikke ødelagt med det samme af det kogende vand, men svækkes hver gang man anvender kogende vand. Ved regelmæssig anvendelse af denne metode, hæmmes ukrudtsvæksten, og efter 2 år behøver man ikke at benytte metoden så ofte. Sæsonen løber fra marts til slut september, og vi anbefaler mindst 4 sammenhængende ukrudtsbehandlinger ved nyrensede eller nylagte fliser eller andre typer af belægninger. På ældre belægninger anbefales mindst 5 behandlinger pr. sæson. Antallet af behandlinger kan dog variere alt efter mængden og arten af ukrudt på det pågældende område.

HAVIA: Din landsdækkende grønne anlægsgartner

Vi hjælper allerede virksomheder, grundejerforeninger, boligforeninger og andet erhverv i hele landet med deres grønne drift, anlægsopgaver og vedligeholdelse, og vores bionedbrydelige ukrudtsbekæmpelse kommer også på rundture i hele landet. Så hvis I har brug for hjælp til grønne løsninger, så kontakt os gerne, vi er altid klar på en uforpligtende snak om ukrudtsbekæmpelse eller andre grønne udfordringer.

Vil du vide mere om økologisk og bionedbrydelig bekæmpelse af ukrudt?

Så kontakt os gerne, vi kommer gerne helt uforpligtende og giver et gratis tilbud på netop din opgave. 

Brug for et hurtigt tilbud?

Udfyld formularen herunder!  – så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Kontakt HAVIA

Vi anlægger et grønnere Danmark