Anlægsgartner i Helsinge og omegn – Anlægsarbejde og vedligeholdelse

Velkommen til vores afdeling i Helsinge, hjertet af vores service i Nordsjælland og Københavnsområdet. Fra Helsinge til Gilleleje, Hillerød og videre til hovedstaden, tilbyder vi en lokal, kvalitetsbevidst anlægsgartner og service inden for anlægsarbejde og vedligeholdelse.

Her er Christian Starling jeres lokale kontaktperson på alle grønne løsninger samt snerydning. Christian har med mange års erfaring med projektstyring, og har det fulde overblik, når det kommer til vores aftaler i Nordsjælland og Københavnsområdet.

I Helsinge-afdelingen forstår vi de unikke behov og ønsker, som virksomheder, grundejerforeninger, boligforeninger og andre erhvervskunder har til en anlægsgartner i Helsinge og omegn. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, lige fra anlægsarbejde, oprettelse af udendørs plantevægge, og installation af sedumtage og biodiversitet, til giftfri ukrudtsbekæmpelse, grøn drift, robotplæneklipning og effektiv snerydning.

Lokal anlægsgartner i Helsinge og Nordsjælland

Vores medarbejdere bor lokalt i Nordsjælland og har et omfattende kendskab til området. Det betyder, at du ikke blot får en anlægsgartner med stor viden, men også indsigt og løsninger, der er dybt forankret i lokalområdets natur og kultur. I byer som Tisvildeleje, Frederiksværk, og selvfølgelig i Helsinge selv, står vores lokale teams klar til at hjælpe.

Hos os kan du vælge mellem fleksible aftaler, der passer til dine specifikke behov. Uanset om det drejer sig om en lokal aftale med en anlægsgartner i Nordsjælland eller en landsdækkende aftale, hvor vi tilbyder en fast kontaktperson for hele aftalen. Uanset sikrer vi en ensartet høj service og kvalitet. Vores engagement i miljøvenlige løsninger er en fast del af vores sortiment, og vi anvender altid miljøvenlige produkter og værktøjer.

Uanset omfanget af dit projekt eller din lokation i Nordsjælland og København, er vi dedikerede til at levere service og løsninger, der matcher dine forventninger. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan bistå dig med anlægsopgaver og vedligeholdelse.

Adresse

Åbningstider

Projektrådgiver

Christian Starling

Kontakt HAVIA

Vi anlægger et grønnere Danmark