Tlf.: 7070 7022
Man – Fre : 8:00 -16:00

Vintertjenester

Skal vi gøre dig en vintertjeneste?

Når mørket trænger sig på og temperaturerne falder, er det helt nyt udfordringer, der møder dit udeareal. Det bliver glat, svært at komme frem og dine ellers grønne og frodige udearealer er måske pludselig ikke så spændende længere. Vi hjælper dig gerne – uanset om det er med saltning, grusning eller snerydning af veje, p-pladser, gangstier, trapper og fortove.

Vi tager vores ansvar alvorligt og er klar til at rykke ud med kort varsel, så dine kunder og medarbejdere kan komme sikkert frem i hele vinterperioden.

Snerydning,
snerydning,
Glatførebekæmpelse,

Vi tilbyder vintertjenester indenfor:

  • Snerydning
  • Saltning
  • Grusning
  • Hurtig og effektiv udrykning
Rydning af veje,

Èn kontaktperson – og vi er altid klar til at rykke ud

Hvis vejrudsigten altid havde ret, så havde det været nemt at tilbyde vintertjenester. Det har den dog ikke, og derfor har vi et helt beredskab klar, når sneen pludselig begynder at falde klokken 3 om natten, og dine veje, stier, fortov eller andet skal være ryddet.

Når du vælger HAVIA, så får du én kontaktperson tilknyttet. Det betyder, at din kontakt altid kender dig og dine opgaver, og du kan få den hurtigste og mest effektive hjælp. Hvis du samtidig med dine vintertjenester har samlet andre opgaver hos os, så sørger vi naturligvis også for at tilknytte den samme kontaktperson på de andre opgaver – og vi sørger for altid kun at sende én faktura. Det gør det nemt, hurtigt og enkelt at være kunde hos os.

Glatførebekæmpelse er et alvorligt arbejde

Konsekvenserne ved ikke at lave glatførebekæmpelse kan være markante. Derfor tager vi naturligvis vores ansvar meget alvorligt. Det skal løses professionelt, til tiden og ligeså længe der er behov for det.

Vi er altid åbne for at tage en uforpligtende snak med dig, om hvilke vintertjenester vi kan hjælpe dig med. Så kontakt os gerne via nedenstående formular, så hører du fra os snarest.

Note: Vi bruger udelukkende dine oplysninger til at kontakte dig angående dette spørgsmål. Du bliver hverken tilmeldt en mailliste, nyhedsbreve eller spam, og vi deler naturligvis heller ikke din mailadresse med nogen tredjepart.