Snerydning og vintertjenester i hele landet

Selv i de mest uforudsigelige vintermåneder kan du stole på os for problemfri snerydning og effektiv saltning.

Vinteren bringer en charme med sig, men også en stor udfordring – sne og is. Når sneen begynder at falde, og vejene og fortove bliver glatte, er det afgørende at have en pålidelig partner ved din side til snerydning og saltning. Det er her, vi træder ind.

Vi tager vores ansvar alvorligt og er klar til at rykke ud med kort varsel, så dine kunder og medarbejdere kan komme sikkert frem i hele vinterperioden.

Vi tilbyder desværre ikke snerydning og øvrige vintertjenester til private.

Vores snerydningstjenester

Vi er specialister i snerydning, uanset om det er på veje, parkeringspladser, gangstier eller fortove. Vi har det nødvendige udstyr og ekspertise til at holde dine udendørsområder sikre og tilgængelige, selv når vinteren er på sit værste.

Vintertjenester, snerydning af veje,

Professionel saltning

Glatte overflader kan være farlige, især for fodgængere og køretøjer. Vores saltningstjeneste sørger for, at is og sne smelter væk, og dine overflader forbliver sikre og fremkommelige. Vi bruger miljøvenlige metoder og sørger for, at dine omgivelser forbliver skånet.

Hvorfor vælge HAVIA?

Når du vælger os som din partner til snerydning og saltning, får du

Glem besværet med snerydning og saltning og lad os klare opgaven for dig. Kontakt os i dag for at diskutere dine behov, og lad os sikre, at din ejendom forbliver sikker og tilgængelig hele vinteren.

Èn kontaktperson på snerydning – og vi er altid klar til at rykke ud

Hvis vejrudsigten altid havde ret, så havde det været nemt at tilbyde vintertjenester. Det har den dog ikke, og derfor har vi et helt beredskab klar, når sneen pludselig begynder at falde klokken 3 om natten, og dine veje, stier, fortov eller andet skal være ryddet.

Når du vælger HAVIA, så får du én kontaktperson tilknyttet. Det betyder, at din kontakt altid kender dig og dine opgaver, og du kan få den hurtigste og mest effektive hjælp. Hvis du samtidig med dine vintertjenester har samlet andre opgaver hos os, så sørger vi naturligvis også for at tilknytte den samme kontaktperson på de andre opgaver – og vi sørger for altid kun at sende én faktura. Det gør det nemt, hurtigt og enkelt at være kunde hos os.

Afspil video om Snerydning og vintertjenester hos HAVIA,

Glatførebekæmpelse er et alvorligt arbejde

Konsekvenserne ved ikke at lave glatførebekæmpelse kan være markante. Derfor tager vi naturligvis vores ansvar meget alvorligt. Det skal løses professionelt, til tiden og ligeså længe der er behov for det.

Vi er altid åbne for at tage en uforpligtende snak med dig, om hvilke vintertjenester vi kan hjælpe dig med. Så kontakt os gerne via nedenstående knap, så hører du fra os, snarest.

Brug for et hurtigt tilbud?

Udfyld formularen herunder!  – så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Kontakt HAVIA

Vi anlægger et grønnere Danmark