Snerydning og vintertjenester

Vintertjenester: Når mørket trænger sig på og temperaturerne falder, er det helt nyt udfordringer, der møder dit udeareal. Det bliver glat, svært at komme frem og dine ellers grønne og frodige udearealer er måske pludselig ikke så spændende længere. Vi hjælper dig gerne – uanset om det er med saltning eller snerydning af veje, p-pladser, gangstier, trapper og fortove.

Vi tager vores ansvar alvorligt og er klar til at rykke ud med kort varsel, så dine kunder og medarbejdere kan komme sikkert frem i hele vinterperioden.

Vi tilbyder desværre ikke snerydning og øvrige vintertjenester til private.

Vi tilbyder vintertjenester indenfor:

Vintertjenester, snerydning af veje,

Èn kontaktperson på snerydning – og vi er altid klar til at rykke ud

Hvis vejrudsigten altid havde ret, så havde det været nemt at tilbyde vintertjenester. Det har den dog ikke, og derfor har vi et helt beredskab klar, når sneen pludselig begynder at falde klokken 3 om natten, og dine veje, stier, fortov eller andet skal være ryddet.

Når du vælger HAVIA, så får du én kontaktperson tilknyttet. Det betyder, at din kontakt altid kender dig og dine opgaver, og du kan få den hurtigste og mest effektive hjælp. Hvis du samtidig med dine vintertjenester har samlet andre opgaver hos os, så sørger vi naturligvis også for at tilknytte den samme kontaktperson på de andre opgaver – og vi sørger for altid kun at sende én faktura. Det gør det nemt, hurtigt og enkelt at være kunde hos os.

Afspil video om Snerydning og vintertjenester hos HAVIA,

Glatførebekæmpelse er et alvorligt arbejde

Konsekvenserne ved ikke at lave glatførebekæmpelse kan være markante. Derfor tager vi naturligvis vores ansvar meget alvorligt. Det skal løses professionelt, til tiden og ligeså længe der er behov for det.

Vi er altid åbne for at tage en uforpligtende snak med dig, om hvilke vintertjenester vi kan hjælpe dig med. Så kontakt os gerne via nedenstående knap, så hører du fra os, snarest.

Brug for et hurtigt tilbud?

Udfyld formularen herunder!  – så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Kontakt HAVIA

Vi anlægger et grønnere Danmark