Landskabsarkitekt og Anlægsgartner i København

Fra vores afdeling og kontor i Sydhavnen, er vi din lokale landskabsarkitekt og anlægsgartner i København. Her varetager vi grøn drift, landskabsarkitektur og anlægsarbejde i hovedstadsregionen. Vi dækker hele København og strækker os ud til omkringliggende områder, hvor vi leverer skræddersyede, miljøvenlige og biodiversitets løsninger til enhver form for udendørs vedligeholdelse og anlægsprojekter.

Tore Kinch-Jensen er din go-to landskabsarkitekt og den ansvarlige for vores København-afdeling. Med Tore ved roret er du garanteret ekspertise og engagement i både de mindste detaljer og de store visionære projekter.

Som landskabsarkitekt og anlægsgartner i København tilbyder vi en bred palette af services: Fra udvikling af bæredygtige anlægsprojekter og opsætning af grønne vægge til en mangfoldighed af biodiversitetsfremmende initiativer. Vi er også eksperter i økologisk ukrudtsbekæmpelse, robotplæneklippere, og tilbyder også pålidelig snerydning i vintersæsonen.

Lokal landskabsarkitekt og anlægsgartner i København

Vi benytter os af lokale, erfarne anlægsgartnere for at sikre, at dit projekt bliver udført med lokalkendskab og ekspertise specifikt for København og dens unikke omgivelser. Dette lokalfokus sikrer, at vi altid har de bedst mulige folk til at realisere dine projekter, uanset hvor i hovedstadsområdet de måtte befinde sig.

Vi tilpasser vores aftaler til præcis dine behov, uanset om du søger lokale løsninger eller har brug for en omfattende landsdækkende service. Vi er stolte over at kunne tilbyde et konsekvent højt serviceniveau og kvalitet, altid med fokus på miljøvenlige og bæredygtige praksisser.

Vores mål er at hjælpe virksomheder, grundejerforeninger, boligforeninger, og andre erhvervskunder med at gøre deres udearealer grønnere og mere levende. Vælg os som din foretrukne landskabsarkitekt og anlægsgartner i København, og lad os være din partner i alle aspekter af grøn drift, landskabsarkitektur, anlægsarbejde og miljøvenlig vedligeholdelse.

Adresse

Åbningstider

Landskabsarkitekt

Tore Kinch-Jensen

Kontakt HAVIA

Vi anlægger et grønnere Danmark