Kontakt HAVIA

Vi er altid klar til at rådgive på både små og store projekter omkring landskabspleje og vedligeholdelse. Så hvis du har brug for hjælp til at komme i gang, anlæggelse af projekter, vedligeholdelse af grønne områder eller har andre spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kontakter dig så hurtigt som muligt.

Tommy Bertelsen, medarbejder HAVIA,

Tommy har mere end 20 års erfaring indenfor anlægsbranchen. I HAVIA formår han både at have det store overblik og de kreative idéer. Tommy har været med i Tv2 Nyhederne, fordi han har sit eget lille mikrogartneri i kælderen, hvor han dyrker mikrogrønt til aftensmaden. Tommy arbejder efter følgende motto: “Hvis du tager dig godt af dine kunder, vil dine kunder tage sig godt af dig og din forretning”.

Tommy Bertelsen | 60 12 70 22

Projektrådgiver, Jylland & Fyn

Christian har udover mange års erfaring i Danmark også tidligere rejst rundt i verden og lavet små anlægsprojekter. Blandt andet var han med til at etablere den første kunstgræsfodboldbane i Sierra Leone, som hjalp børn og unge med at få positive oplevelser efter en lang borgerkrig. Flere af de unge fik senere muligheden for at komme til den danske superliga og spille fodbold.  

Christian Starling | 60 26 29 94

Projektrådgiver, Sjælland

Christian Starling, medarbejder HAVIA,
Henrik Birkholm,

Henrik har arbejdet med planter og planteindretning i mere end 10 år – både udenfor og indenfor. Derfor er Henrik også rigtig stærk, når du som kunde ønsker én leverandør på alle dine grønne løsninger både ude og inde, fordi Henrik formår at få løsningerne til at passe sammen. Henriks private hjem er fuld af planter, som han selv giver masser af kærlighed, pasning og pleje.

 

Henrik Birkholm | 22 28 28 77

Salgsrådgiver

Susanne har både styr på pengene i HAVIA og på hjemmefronten. Derfor gav investeringen i en elbil også mening for hende både på den grønne og økonomiske bundlinje.  

Susanne Birk Thomsen

Administration

Susanne,
Daniel Jepsen,

Daniel skriver alle tekster, der kommer fra HAVIA. Inklusiv denne. Hej! Daniel kører i sin elbil til og fra arbejde, hvorfra han har haft mere end 1000 samkørselsaftaler via ”GoMore” og andre apps.

Daniel Holmberg Jepsen

Kommunikation

Michael laver alt det visuelle på siden her, og det er også mange af hans billeder. En tidlig lørdag morgen kan du finde ham med sin drone ude og optage video af naturen, der langsomt vågner.

 

Michael Nielsen

Marketing

Michael Nielsen
Havia-AS-Slogan

HAVIA Landsdækkende anlægsgartner. Alle typer af anlægsarbejde, indenfor det grønne og grå område. Kontakt os helt uforpligtende

HAVIA A/S

Kontakt HAVIA

Vi anlægger et grønnere Danmark