Om HAVIA

Vi er ikke som de andre anlægsgartnere. Vores hovedfokus er på miljøvenlige løsninger, personlig kontakt og kvalitet over kvantitet. Vi leverer det aftalte, på den aftalte tid, til den aftalte pris.

 

HAVIA er startet ud fra præmissen om, at de allerbedste resultater kræver de allerbedste produkter, løsninger og medarbejdere. Efter 20 år i anlægsbranchen, først som uddannet anlægsgartner, så landskabstekniker og senest afdelingschef i en af Danmarks største anlægsgartnervirksomheder, driver Tommy Bertelsen nu HAVIA. Tommys idé var at bygge en grøn virksomhed op omkring grønne og miljøvenlige løsninger. Det lyder enkelt og som en selvfølge, men det er det ikke i branchen, og derfor opstod HAVIA.

HAVIA er din landsdækkende anlægsgartner, som løser en lang række af både små og store opgaver. Kunderne spænder vidt og bredt fra eksempelvis erhvervskunder, boligforeninger, kommuner, kirker og mange flere – alle kunder, der er interesserede i at få ordnet og serviceret deres grønne og grå områder på grønne og miljøvenlige måder, er velkomne hos HAVIA.

Hos HAVIA har vi kontorer fire steder i landet, og vi bruger altid lokale, uddannede og erfarne anlægsgartnere til opgaverne. Vi løser alt inde for det grønne og grå områder, og vi gør det med en personlig og ærlig betjening. Vi ønsker altid at give dig et resultat, som du er glad for, og som vi også er stolte af.

Vi har fem kerneområder:

Så uanset om du har brug for at få anlagt et nyt og frodigt gårdrum eller serviceret jeres udearealer, så kan vi finde en løsning, der dækker det hele. Du får én kontaktperson, og vi sender én faktura på alle ydelserne samlet. Hurtigt, nemt og enkelt.

Kontakt HAVIA

Vi anlægger et grønnere Danmark