Krebsehusene -1300 kvm atriumgård

I Esbjerg har heldige seniorer fået mulighed for at flytte ind i Sydeuropa. Eller nærmere: Sydeuropa er kommet til Esbjerg. Claus Sørensen Ejendomme har opført 76 lejligheder i ”Krebsehusene”, hvor en 1300 kvm atriumgård fyldt med palmer og planter vokser, som de ville gøre under eksotiske himmelstrøg.

Fællesskab, velvære, hygge og det gode seniorliv. Det er fokus i ”Krebsehusene”, hvor 76 seniorlejligheder omkranser to atriumgårde fyldt med planter på samlet 1300 kvm. Indenfor i atriumgården er der aldrig koldt, der er plads til at få familie og venner på besøg og mødes med naboerne til petanque eller en kop kaffe.

HAVIA har været anlægsgartner på projektet, med alt hvad det indebærer.

Atriumgård, pergola,

Anlæggelse af gårdhaver i Krebsehusene

I HAVIA har vi leveret anlægsarbejde og været ansvarlig for:

Anlæggelsen har været i tæt samarbejde med Palmproject Europe og Jydsk Planteservice. Jydsk Planteservice er også ansvarlig for den fremtidige planteservice på alt det grønne i atriumgården.

Krebsehusene: Til gavn for velværet

En af de helt store idéer med at anlægge et atrium i midten af seniorlejlighederne er at øge velværet hos seniorerne. Planter er godt for vores fysiske og mentale helbred, og det er sundt at være omringet af natur. Det er beboerne i Krebsehusene i den grad.

Atriumgård med store grønne planter, Krebsehusene,

Fakta om byggeriet

Budget: 287 millioner kroner
Areal: 13.000 m2 + option på 2.000 m2
Åbnet: Sommeren 2021

Krebsehusene Esbjerg, gårdhave med planter,

Kontakt HAVIA

Ønsker du at vide mere om projektet med Krebsehusene, eller har du et lignende projekt i større eller mindre skala, du ønsker hjælp til? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt HAVIA

Vi anlægger et grønnere Danmark