NEW AARCH, Arkitektskolen Aarhus – Her vokser fremtiden

Den nye arkitektskole i Aarhus, NEW AARCH, står klar – og vi har været med. Her skal fremtidens arkitektur dannes, og derfor var der naturligvis store krav til projektet. Byggeriet blev kåret til ”Årets byggeri 2021”.

I HAVIA har vi hjulpet A. Enggaard med byggeriet. Vi har haft Anlægs- og tagentreprisen på NEW AARCH i Aarhus. Det var et projekt med stor bevågenhed, mange interessenter og løbende idéudvikling, som gjorde, at vi skulle være fleksible, omstillingsparate og hurtige til at reagere.

Vi har været vidt omkring på projektet, og hjælper med lidt af hvert.

Arkitektskolen Aarhus,

Arbejdet bestod i:

Især sidstnævnte med grønt tag og sedumtag var en idé, vi modtog sent i processen, men naturligvis var vi villige til at rådgive og hjælpe hurtigt og effektivt. Resultatet har siden fået stor ros fra Arkitektskolen Aarhus, eleverne og andre interessenter.

Om Arkitektskolen Aarhus, NEW AARCH:

Arkitektskolen Aarhus ville med NEW AARCH skabe en eliteinstitution for arkitekturudvikling. Det skulle være med udgangspunkt i en skandinavisk tradition og design. Skolen er beliggende på Godsbanearealet centralt i Aarhus. Det er midt i byens puls, og Godsbanen er kendt som et kreativt miljø med nytænkning, innovation og fællesskab i fokus.

Fliser,

Fakta om byggeriet

Budget: 287 millioner kroner
Areal: 13.000 m2 + option på 2.000 m2
Åbnet: Sommeren 2021

Kontakt HAVIA

Ønsker du hjælp til et projekt, så er vi altid klar til at rådgive dig. Tag endelig fat i os. Hvor end dit projekt er i landet, så er vi klar.

Kontakt HAVIA

Vi anlægger et grønnere Danmark