”Vi skiftede til HAVIA, fordi vi ville være grønnere”

Blomstereng ud til motorvejen, naturgødning og 6 robotklippere – det er bare nogle af de løsninger, vi har hjulpet NRE Group med. De havde et stort ønske om at blive både grønnere og mere effektive. Derfor valgte de at skifte til HAVIA i 2020.

Mange virksomheder er heldigvis begyndt at tænke i grønne løsninger. Det gælder både i selve byggeriet, energiforsyningen og små og store tiltag internt i virksomheden. Men det kan tit være svært at vise alle de bæredygtige tiltag,

Mange virksomheder er heldigvis begyndt at tænke i grønne løsninger. Det gælder både i selve byggeriet, energiforsyningen og små og store tiltag internt i virksomheden. Men det kan tit være svært at vise alle de bæredygtige tiltag, Den udfordring havde de også hos NRE Group. De ville gerne være både grønnere og mere effektive, men de ville også gerne have nogle løsninger, der kunne symbolisere deres fokus på deres mange grønne tiltag. Derfor kontaktede de HAVIA i 2020, og sammen fandt vi en løsning, som ikke kun er flot, men også miljøvenlig og effektiv – og samarbejdet er stadig godt. Det fortæller Jonas Anders Olesen, som er Partner hos NRE Group:
NRE Group Ikast,

”Vi valgte at skifte til HAVIA, fordi vi ønskede en grønnere og mere effektiv løsning, end den vi havde i forvejen. HAVIA gjorde det nemt at gøre noget godt for miljøet, med mulighed for grøn omstilling til Husqvarna græsrobotter. Samarbejdet er stadig godt, og vi værdsætter den ”full service” aftale, vi har valgt med HAVIA.”

Opgaven indeholder

”Full service” betyder mere end det aftalte

Hos HAVIA går vi meget op i at hvis kunden ønsker en ”Full service” aftale, så er det også det, de får. Det betyder også, at vi går udover det, der står i kontrakten. Så hvis vi pludselig ser et behov, så italesætter vi det for kunden, så de får mulighed for at tilkøbe det.

Omvendt betyder det også, at hvis vi oplever, at kundens behov er blevet mindre, så fortæller vi også det til dem. Vi tror på, at et ærligt og åbent forhold til vores kunder er bedre, end hvis vi kun gør som aftalt og vender det blinde øje til nye udfordringer. 

Vi tror på, at det giver det bedste samarbejde og resultat i dag, i morgen og på lang sigt.

Personlig kontakt og nem at fange

Vi sørger for, at du har så få kontaktpersoner som muligt, og også gerne kun én, hvis det er det, du ønsker. Vores dygtige folk på lokationen har et indrapporteringssystem, hvor de fortæller, hvad de har udført, og når de møder nye udfordringer, så vi altid ved, hvad de arbejder på. På den måde kan du enten tage fat i vores projektledere, og så kan de hjælpe dig videre – eller du kan tage fat direkte på medarbejderen i marken.

Biodiversitet og bæredygtighed

Løsningen med en blomstereng som hos NRE Group er meget populær, og vi er efterhånden blevet specialister i at lave noget, som først og fremmest er godt for biodiversiteten – men også ser enormt godt ud. Vi bruger en helt særlig blomsterblanding, der er specielt designet til formålet, og sikrer masser af summen og liv med blandt andre sommerfugle og bier. Vi kan også hjælpe med andre  biodiversitetsløsninger, som sikrer, at du formentlig vil opleve Mariehøns, fugle, pindsvin, guldøjer og mange flere insekter og smådyr.

Kontakt HAVIA

Vi anlægger et grønnere Danmark