Robotklippere er lydløs, effektiv og miljøvenlig robotklipper

Robotklipper er sikre, lydløse, effektive og et miljøvenligt alternativ til traditionelle græsslåmaskiner. Hos en kunde i Ikast har vi installeret fire, som vi også står for vedligehold af dem – og de er en stor succes! Beboerne har sågar givet dem navne

Robotklipper sørger for, at dine græsarealer altid er velholdte. Det var en udfordring, hos en kunde i Ikast som har stejle bakker, mange forhindringer og meget fugtigt græs. Deres nu tidligere anlægsgartner var de ikke tilfredse med af tre årsager:

Derfor kontaktede de os hos HAVIA, og vi havde en løsning på det: en robotklipper

Lej robotplæneklipper, Udlejning af robotklippere,

Opgaven indeholder

En robotklipper er lidt dyrere i starten, men…

Kunden havde hørt positivt om HAVIA gennem andre kunder og kontaktede os. I starten for at levere en lignende ejendomsservice, som den de havde. Hos HAVIA kunne vi dog ikke forsvare at skulle sende en mand på tunge maskiner ud på de stejler bakker, og derfor anbefalede vi en anden løsning.

Vores robotklipper er nemlig sikker, lydløs, effektiv og et miljøvenligt alternativt til de store maskiner. De er dog også lidt dyrere i starten, men den ekstra udgift er meget lille, specielt i forhold til fordelene ved en robotklipper:

Afspil video om Robotten Robert video,

Hvad siger kunden om deres robotklipper?

Kunden var i starten usikker, og derfor tilbød vi de første 14 dage gratis. Men allerede efter en uge kontaktede de os, fordi de var meget imponeret over deres nye robotklipper. Takket være robotklipperens fire-hjuls-træk klarer den nemt de stejler bakker, den kommer udenom de mange forhindringer, og så har beboerne sågar navndømt deres egen robotklipper.

Derfor kører robotten Robert hver dag rundt og sørger for, at beboernes plæner altid er pæne og vedligeholdt – og Robert har fået selskab af tre andre robotklipper, som alle arbejder hver dag på at give den bedste oplevelse som muligt.

HAVIA står for alt besværet

Når du lejer din robotklipper gennem HAVIA, så står vi for at installere robotklipperen, vedligeholde den, og vinteropbevaring. Med andre ord: Du skal ikke forholde dig til noget, du skal blot læne dig tilbage og nyde det flotte resultat. Som altid sørger vi for, at du kun har én kontaktperson, så hvis der er de mindste problemer, så kommer vi til undsætning hurtigst muligt.

Kontakt Tommy Bertelsen, hvis du ønsker at vide mere om robotklippere, så læs mere her

Kontakt HAVIA

Vi anlægger et grønnere Danmark