Ejendomsservice gjort nemt, hurtigt og effektivt

Lad os sørge for en professionel ejendomsservice. Så slipper du for alt besværet. Vi gør det nemt, vi reagerer hurtigt og udfører det effektivt. Vi løser alle opgaver både inde eller ude.

Vicevært, anlægsgartner, varmemester, snerydder, trappevasker osv. Hos HAVIA har vi samlet det hele under vores ejendomsservice, men du skal kun betale én pris. Vi står for ejendomsservice hos ejendomme, beboerforeninger og grundejerforeninger i hele landet, og derfor kan vi tilbyde dig at komme på vores eksisterende aftaler.

Så uanset om din ejendom skal have klippet græs, ryddet sne, vasket vinduer, hjælp til flyttesyn, algebekæmpet jeres tage og belægninger eller noget helt andet, så kan du lave én aftale hos HAVIA, så sørger vi for det hele, eller det du har brug for.

Professionel ejendomsservice med "all inclusive"

Vi vil gerne gøre ejendomsservice så nemt, hurtigt og effektivt for dig, som overhovedet muligt. Derfor har vi samlet alle ydelser, der er relateret til ejendomsservice, under én aftale. Dermed får du én aftale, én kontaktperson og én faktura, uanset om du skal have lavet noget indenfor eller udenfor.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

Alle vores ydelser tilbydes både enkeltvis, delvist eller som en samlet pakke. Det er helt op til dig, og vi sørger for at finde en løsning og pris, som matcher dine behov, ønsker og økonomi.

Ejendomsservice i hele landet

Vi sørger for ejendomsservice hos både små ejendomme og store grundejerforeninger fordelt i hele landet. Der er altså ingen opgaver, som er for store eller for små. Vi har kontorer fire steder i landet: Aarhus, Ikast, Kolding og Køge, og vi har et omfattende system, som holder styr på både vores kunder, ansatte, samarbejdspartnere og opgaver. Dermed er der altid øje for alle kroge og detaljer i vores arbejde, uanset hvor det er henne i landet.

Vinduespudsning,

HAVIA leverer det aftalte, på den aftalte tid, til den aftalte pris

Hos os i HAVIA er det vigtigt, at du kan stole på os. Både at vi laver opgaverne, som aftalt, men også at der ikke kommer nogen uforudsete regninger eller andet, som ikke er aftalt.

Derfor løser vi alle opgaver på enten en fast serviceaftale eller til en fast aftalt timepris. Inden vi går i gang med noget, som ikke er en del af vores aftale, så får du altid besked og et tidsestimat på opgaven og efterfølgende en opfølgning på det udførte.

Vi vil meget gerne komme med en pris på en opgave hos jer, så vi kan vise vores konkurrencedygtighed, vores kvalitet, og at I kan stole på, at hos HAVIA leverer vi altid det aftalte, på den aftalte tid, til den aftalte pris.

 

Hvis du ønsker at vide mere om vores ejendomsservice, så kontakt os herunder. 

Brug for et hurtigt tilbud?

Udfyld formularen herunder!  – så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Kontakt HAVIA

Vi anlægger et grønnere Danmark