Ude godt, hjemme bedst: Vores hovedkontor summer af liv

Det er vigtigt at feje for egen dør først. Ude godt, men hjemme bedst. Det er klichéer, men det er også rigtigt. Derfor har vi på vores hovedkontor i Kolding, sørget for at investere i nogle af de løsninger, vi selv allerbedst kan lide.

På Kokmose 16 i Kolding finder du vores hovedkontor, som vi deler med vores søsterselskab Jydsk PlanteserviceHer kommer der hver dag besøg af potentielle kunder, og derfor er det vigtigt, at vi viser nogle af vores flotteste løsninger frem. Derfor kan du både finde masser af blomster og biodiversitet, smukke krukker, robotplæneklippere med firehjulstræk og høje palmer i sommermånederne.

For selvom det er en kliché, så er det helt rigtigt: Det er vigtigt at feje for egen dør først. Så det har vi gjort.

Træpeoner, Biodiversitet,

Biodiversitet får det til at summe af liv​

Vi har blandt andet sået en blomsterblanding med noget af alt det bedste til bierne, og som stadig er flot, når de koldere tider kommer. Biodiversitet er vigtigt, og det er med at udnytte de områder, der er til rådighed.

Vi har både stort og småt, lyst og blåt, grønt og flot. Vi har lidt til enhver smag, så det er iøjnefaldende, når man kommer kørende enten på motorvejen og kigger ind på vores hovedkontor, eller når man kører lige forbi.

Opgaven indeholder

Robotplæneklipper med firehjulstræk – delt med vores nabo

Hos HAVIA har vi robotplæneklippere, der kan klare op til 70% hældninger. Så stejle bakker har vi ikke på vores hovedkontor, men derfor vil vi gerne vise modellen frem alligevel. Vi har to robotklippere, og den ene deler vi med vores nabo, hvor robotten passer vores fællesareal samt lidt af vores og lidt af deres. Det er nemlig det smarte ved vores aftaler, de kan splittes op mellem flere virksomheder.

Vi lejer vores robotplæneklippere ud, og inklusiv i sådan en robotaftale er både installation, nedgravning af kabler, udskiftning af knive, service, vedligeholdelse, vinteropbevaring, 100% garanti og meget mere. Når du lejer hos os, så tager vi os nemlig af alt besværet.

Sommerfugl, Blomster,
AUTOMOWER® 535 AWD​
Arbejdsområdekapacitet 3500 m² ±20% | Typisk ladetid 30 min | Støjniveau dB(A) garanteret 62 dB(A) | Centerstyring

Jydsk Planteservice – et samarbejde der giver mening

Vi deler hovedkontor med vores søsterselskab Jydsk Planteservice. Det samarbejde giver mening på alle punkter: Jydsk Planteservice tager sig af alle planterne indenfor samt terrasser og lignende, mens vi tager os af alt det grønne og grå udenfor. Det betyder eksempelvis, at vi på hovedkontoret kan nyde tre seksmeter høje palmer udenfor om sommeren, som vi kan sætte i vinterhi, når det bliver koldt igen. Jydsk Planteservice har nemlig masser af indendørs træer.
Biodiversitet,

På den måde komplimenterer de to virksomheder hinanden – og vi sørger naturligvis for, at du som kunde hos begge virksomheder kun får én kontaktperson og én faktura, hvis du ønsker det.

Vil du vide mere? Så kontakt os herunder.

Kontakt HAVIA

Vi anlægger et grønnere Danmark